Waarom Michon?

Communicatie is onze grote kracht!
Samenwerken met Michon betekent heldere afspraken en korte lijnen verwachten. Onze goede reputatie in de markt danken wij mede aan onze goede relaties met klanten en leveranciers.

De specialist in gevelbekleding

Al sinds 1980 staat Michon b.v. voor u klaar als het gaat gevel montage. Michon levert en monteert gevelbekleding van o.a. Etex (Eternit), Trespa en andere A merken gevelbekleding. Onze zagerij kan al uw zaagspecificaties aan en voor een snelle verwerking kunnen de panelen gemerkt bij uw aankomen. Michon heeft een eigen machinale en na het inmeten op de bouw verzagen wij standaard platen naar de gewenste gevelplaat maten. Zodoende zijn wij niet afhankelijk van derden en kunnen wij op het juiste moment de platen aanleveren op de bouwlocatie. Daarnaast is er vrijwel geen zaagwerk op de bouw en restafval kunnen wij al in onze machinale scheiden en eventueel laten ophalen door de leveranciers om her te gebruiken.

ETEX Service Center

Naast het leveren en monteren van gevelbekleding is Michon de oudste zelfstandige dealer van Etex (Eternit). Wij zijn gestart als Etex Service Center met als doel de dealers van Etex optimaal te bedienen als het gaat om snelle leveringen, al dan niet bewerkt.

Eigen zagerij

Wij beschikken over een eigen zaagcentrum met de beste technologie voor het verzagen van vezelcementproducten van o.a. Etex producten. Met ons optimalisatieprogramma zijn wij in staat om uw bestelling met minimal waste op maat te zagen. Goed voor uw portemonnee en het milieu!

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen is een belangrijk aspect binnen Michon. Wij zijn FSCĀ® C016391 gecertificeerd, vraag gerust naar onze FSC mogelijkheden. Middels onze zaagmachine kunnen wij optimaal zagen voor zo min mogelijk waste. Michon is daarnaast ook VCA gecertificeerd. Bekijk ook de historie van Michon BV.

ons team

Wij staan voor u klaar

Ron van der Laak

Bedrijfsleider

Erwin Sterk

Werkvoorbereider

Joost van Nigtevecht

Administratie